Diyarbakır Deprem - Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı.

Diyarbakır Deprem - Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı.. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 19 hours ago · diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı.

Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da korkutan deprem! - Güncel Haberler, Son ...
Diyarbakır'da korkutan deprem! - Güncel Haberler, Son ... from www.turktime.com
Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, depremin derinliğinin 5 km olduğunu bildirdi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal. Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. 19 hours ago · diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. 22 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. Jul 16, 2021 · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 hours ago · diyarbakır'da deprem. Kandilli rasathanesi, depremin derinliğinin 5 km olduğunu bildirdi. 22 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19 hours ago · diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. 4 büyüklüğünde deprem hi̇ssedi̇ldi̇ ! Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda!

Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. 22 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal.

Son depremler! Diyarbakır'da deprem! Kandilli Diyarbakır ...
Son depremler! Diyarbakır'da deprem! Kandilli Diyarbakır ... from i.pstimaj.com
4 büyüklüğünde deprem hi̇ssedi̇ldi̇ ! 22 hours ago · son dakika! Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 11.44'te merkez üssü ergani olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

22 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 20 hours ago · diyarbakır'da deprem. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? Afad, son dakika açıklamasına göre. 22 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. More images for diyarbakır deprem » Dec 04, 2020 · siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, depremin derinliğinin 5 km olduğunu bildirdi. 22 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı.

Son depremler: Elazığ'da deprem oldu: Diyarbakır, Malatya ...
Son depremler: Elazığ'da deprem oldu: Diyarbakır, Malatya ... from tarihnedio.com
Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Afad, son dakika açıklamasına göre. 4 büyüklüğünde deprem hi̇ssedi̇ldi̇ ! Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Deprem, çevre illerde de hissedildi. Dec 04, 2020 · siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı. 22 hours ago · son dakika! Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! 22 hours ago · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Dec 04, 2020 · siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. 4 büyüklüğünde deprem hi̇ssedi̇ldi̇ ! Kandilli rasathanesi, depremin derinliğinin 5 km olduğunu bildirdi. 20 hours ago · son dakika deprem haberleri. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama